psichac píše:106,2 ČRo 2 Hodonín 5 ????
hmm...mám nové autorádio s podla mna velmi citlivým tunerom tak vyskúšam...
90,6 si nechytil čisto náhodou teoreticky smerom na moju lokalitu?(dolné hony)
Birko píše:€uroSVK píše:No ja som síce na V (V - JV - SV), ale chytil som 90,8 Jemné Melódie, aj ich zvučka šla. Ak sa nemýlim je to z Trnavy, výkon 10kW.
A ten hodoním myslím, že som chytil... ale mohlo to byť aj amatérskej vysielanieale pochybujem. Inak nevieš poradiť ako zlepšiť príjem aby som ho mal podľa hentej vyššieuvedenej tabuľky?
JM 90.8 Trnava ide len 0.25kW
psichac píše:iba 250W?hmmm....sak je tu rovina,stozia maju tiez nie zly...ale jedno nepohopim...preco(naco?)im je ta fq. ked z kamziku ide 106,6mhz a nech mi nikto nevavi ze sa to v trnave a okoli neda naladit...a to este spomeniem ze na radia.sk o tom bola dost krusna diskusia,odporucam precitat (bolo to nejak ze zbytocne zahltenie spektra alebo tak...)
Birko-nevies kolko u vas ide express 88,4?bo aj to si tu vyhrava jak dive...
€uroSVK píše:aha ale chytám ho v strašnej kvalite. vedeli by ste mi poradiť anténu na FM rádio? nejaký fakt dobrý kus.
psichac píše:Birko-nevies kolko u vas ide express 88,4?bo aj to si tu vyhrava jak dive...
psichac píše:iba 250W?hmmm....sak je tu rovina,stozia maju tiez nie zly...ale jedno nepohopim...preco(naco?)im je ta fq. ked z kamziku ide 106,6mhz a nech mi nikto nevavi ze sa to v trnave a okoli neda naladit...a to este spomeniem ze na radia.sk o tom bola dost krusna diskusia,odporucam precitat (bolo to nejak ze zbytocne zahltenie spektra alebo tak...)

Birko píše:psichac píše:iba 250W?hmmm....sak je tu rovina,stozia maju tiez nie zly...ale jedno nepohopim...preco(naco?)im je ta fq. ked z kamziku ide 106,6mhz a nech mi nikto nevavi ze sa to v trnave a okoli neda naladit...a to este spomeniem ze na radia.sk o tom bola dost krusna diskusia,odporucam precitat (bolo to nejak ze zbytocne zahltenie spektra alebo tak...)
90.8 je sice koordinovane na 10kW, ale momentalne to ide len 0.25kW ... a je to fakt nestastna frekvencia, ale ze vraj to pokryva senicu, skalicu a tak no...
David Kriz píše:odkud čerpáš?
na radia.sk je 1kW
v mojich podkladech je 10kW
hmm a teď jsem našel u Karola na vysielace.sk těch 0,25kW. Ale kdoví kdy to aktualizoval, musím ho dokopat

Birko píše:90.8 je sice koordinovane na 10kW, ale momentalne to ide len 0.25kW ... a je to fakt nestastna frekvencia, ale ze vraj to pokryva senicu, skalicu a tak no...
psichac píše:87,6 impuls a 95,1 cro1
psichac píše:88,9 radio juh a 106,2 cro1
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť